Cybercrime

Data zijn het bloed van de moderne samenleving. Niet alleen worden al onze gegevens digitaal verwerkt en bewaard, maar ook zijn ze tegenwoordig handelswaar. Als data door welke vorm van cybercrime dan ook verloren gaan of niet toegankelijk zijn, heb je de poppen aan het dansen.

Het is niet de vraag óf je wordt aangevallen, maar wanneer. En hoe veilig zijn jouw data dan? Zeker als je bedenkt dat de meeste datalekken het gevolg zijn van menselijke fouten.

Blue Risk is de eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar op het gebied van cybercrime in Nederland. Wij beschermen je sneller en beter tegen digitale aanvallen omdat we volledig zijn ingericht om mee te bewegen met het enorme tempo van veranderingen.

Met aandacht voor jou en je organisatie leggen we de risico’s bloot, en stellen jouw ideale bescherming samen uit het aanbod van toonaangevende verzekeraars. En bij schade wijken we niet van je zijde. Wij geloven in een totaalaanpak van preventie, risicomanagement en crisismanagement.

Elk bedrijf, van groot tot klein, loopt risico. Wij bieden gespecialiseerde oplossingen voor uiteenlopende organisaties in vele branches.

  • Engels