Het interchange Zekerheidsplan

Exclusief voordeel voor medewerkers van

Let op! Sluit vóór 1 januari een nieuwe zorgverzekering af en profiteer van hoge kortingen!

het interchange zekerheidsplan

Exclusief voordeel voor medewerkers

Let op! Sluit vóór 1 januari je nieuwe zorgverzekering af en profiteer van hoge kortingen!

Het Interchange Zekerheidsplan is speciaal samengesteld uit het aanbod van verschillende topverzekeraars. Als aangesloten zorgprofessional heb je zo exclusief toegang tot zorg- en schadeverzekeringen die perfect aansluiten op jouw situatie. Als ZZP’er kun je bovendien kiezen voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering op maat tegen uitstekende voorwaarden.

 

Zorgverzekering voor zorgprofessionals

Als zorgprofessional weet je als geen ander hoe belangrijk een goede zorgverzekering is. Vergelijk jouw huidige polis met de beste aanbiedingen van 11 verschillende verzekeraars op basis van jouw specifieke wensen en situatie. Als je wilt kun je direct afsluiten.

Als je vóór 1 januari a.s. een nieuwe verzekering afsluit dan prfiteer je volgend jaar van hoge kortingen. Het overstappen wordt automatisch voor je geregeld.

Particuliere verzekeringen

Je huis en inboedel, auto en caravan, aansprakelijkheid, reizen, ongevallen en rechtsbijstand bescherm je tegen uitstekende voorwaarden via onze partner Allianz. Klik op onderstaande button voor informatie over prijs en dekking. Bevalt het? Dan kun je snel en gemakkelijk direct afsluiten.

Arbeidsongeschiktheid voor ZZP’ers

Stel je wordt chronisch ziek of krijgt een ongeval, kun je dan door blijven leven zoals je bent gewend of moet je misschien wel je huis uit? Wanneer je (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt wordt, ben je als zelfstandige (met of zonder personeel) zelf verantwoordelijk voor de gevolgen. Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is daarom uiterst belangrijk voor je financiële zekerheid.

Al onafhankelijk specialist weten wij precies waar we op moeten letten bij het zoeken naar een AOV die perfect past in jóuw toekomst. We kijken naar je persoonlijke situatie en wensen, én naar alle verschillen in dekking, premies en voorwaarden tussen de verzekeraars. Het draait zeker niet alleen om de prijs!

Wil je meer weten over de AOV, een afspraak maken of je premie checken? Klik dan hier.

 

Waarom het Interchange Zekerheidsplan

Het Interchange Zekerheidsplan is speciaal ontwikkeld in samenwerking met onafhankelijk verzekeringsmakelaar Blue Risk, zodat medewerkers van Interchange zich gemakkelijk, goed en voordelig kunnen verzekeren.

Collectief voordeel

Wij kopen in voor meerdere medewerkers tegelijk en dat voordeel geven wij direct aan je terug. Onze verhouding tussen prijs en dekking kom je nergens anders tegen.

Individueel maatwerk

Wij stemmen je verzekering af op jouw situatie, of je nou werkzaam bent als zzp’er of werknemer. Zo heb je altijd de meest complete dekking.

Persoonlijke aandacht

Bij Blue Risk heb je te maken met mensen, geen algoritme. Wij houden actief een vinger aan de pols en komen direct in actie zodra het nodig is.

Meer over Blue Risk vind je op bluerisk.nl

Partners

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werkt Blue Risk uitsluitend samen met (inter)nationale topverzekeraars.

Blue Risk

Waar de ene verzekeraar uitblinkt in arbeidsongeschiktheid, krijg je bij een ander weer de beste voorwaarden op het gebied van diefstal. Als onafhankelijk makelaar stellen wij voor onze klanten de ideale mix samen uit het brede aanbod van internationale topverzekeraars.

Waar we bij Blue Risk trots op zijn is onze focus op aandacht. Wij verdiepen ons in jouw situatie en bijten ons net zolang vast totdat we de beste deal voor je hebben. En daar houdt het niet op. Je blijft bij ons op de radar staan. Zodra er iets kan gebeuren wat invloed heeft op jouw situatie nemen we contact op en komen met een advies.

Ook bij schadeafhandeling hanteren we dezelfde persoonlijke benadering. Simpel, snel en met een grote glimlach 🙂

Frank van Akkerveeken, CEO

(c) Blue Risk 2019