BETER VERZEKERD TEGEN AANSPRAKELIJKHEID EN CYBERCRIME

Exclusief voordeel voor VEB-erkende beveiligingsbedrijven

BETER VERZEKERD TEGEN AANSPRAKELIJKHEID EN CYBERCRIME

Exclusief voordeel voor VEB-erkende beveiligingsbedrijven

Beter beschermd met een verzekering op maat

Als installateur van camerasystemen heb je met andere risico’s te maken dan bijvoorbeeld een particuliere beveiliger. Toch houden veel verzekeringen hier geen rekening mee. En blijkt die voordelige polis zomaar allerlei clausules of uitsluitingen te hebben waarmee je nog verder van huis bent.

Exclusief voor VEB-leden heeft Blue Risk een aansprakelijkheids- en cyberverzekering ontwikkeld die speciaal is afgestemd op de specifieke risico’s van de verschillende activiteiten in de branche. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale dekking, de beste prijs en vanzelfsprekend onze sublieme service.

 

Blue Risk is trots

VEB-leden profiteren exclusief van

Individueel maatwerk

Wij stemmen je verzekering af op jouw bedrijf, van installateur tot particulier beveiliger. Zo heb je altijd de meest complete dekking.

Collectief voordeel

Wij kopen in voor meerdere leden tegelijk en dat voordeel geven wij direct aan je terug. Onze verhouding tussen prijs en dekking kom je nergens anders tegen.

Persoonlijke aandacht

Bij Blue Risk heb je maken met mensen, geen algoritme. Zodra er iets is wat gevolgen kan hebben voor je situatie komen wij direct in actie.

Doe de gratis polischeck

Vraag vrijblijvend een second opinion aan en je weet precies waar je aan toe bent. De kans is groot dat je erop vooruit gaat en anders heb je de bevestiging dat je goed zit. Win-win!

Ons Scant Ons

Lid van VEB?

Over Blue Risk

Blue Risk is de eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar in Nederland op het gebied van cybercrime en aansprakelijkheid. Dat was hoog tijd, vonden wij. Want de wereld wordt met de dag spannender en ingewikkelder, vol nieuwe kansen en bedreigingen. Zeker in het digitale domein.

Als onafhankelijk makelaar ontwikkelen wij effectieve en vaak verrassende oplossingen voor de zakelijke markt. Met onze ervaring, reputatie en ons uitgebreide netwerk stellen wij jouw perfecte polis samen uit het aanbod van toonaangevende verzekeraars.

Blue Risk opereert landelijk met een Rotterdamse mentaliteit. Dat doen we proactief, ondernemend en superpersoonlijk.

Hou het veilig!

Frank van Akkerveeken