english summary

Sectoren

Digitale content & online gaming

We hebben een flexibel product ontworpen speciaal voor bedrijven die zich bezig houden met het bedenken, maken, en vespreiden van digitale content. Van emailcampagne tot online game, van Facebook post tot licenseren van digitale foto’s.

Deze verzekering dekt risico’s van deze professionals, ongeacht format, distributie en platform. De markt is als geen ander in ontwikkeling, waardoor er risicovolle hiaten in dekking kunnen optreden. Wij hebben deze gaten gelokaliseerd en aangepakt.

Sociale media heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we communiceren, zaken met elkaar doen, nieuws consumeren en onze vrije tijd besteden. Blue Risk was de eerste die uitgebreide bescherming bood aan dit nieuwe type mediabedrijf – van sociale netwerken en community-sites tot websites voor het delen van media, app-ontwikkelaars, bloggers en online gaming-bedrijven.

Bedrijven en zelfstandigen die werkzaam zijn op het gebied van digitaal ontwerp, marketing, communicatie, gaming en publishing.

Hieronder vallen reclamebureaus, online gaming ontwikkelaars en uitgevers, vormgevers, artiesten, audiovisuele ontwerpers, auteurs, omroepen (digitaal en traditioneel), commerciële filmproducenten, makers van inhoud en providers, copywriters, digitale marketingbureaus, freelance schrijvers, grafisch ontwerpers, onafhankelijke contractanten zoals freelance makers, redacteuren en regisseurs en influencers (vloggers, youtubers, bloggers, podcasters, sociale media-sterren en publieke helden), marketingadviseurs, nieuwe media/digitale bureaus, fotografen en videografen, PR agentschappen en consultants, persbureaus, beroepen die bij de media- en communicatieruimte horen, uitgevers (digitaal en print), radiostations, social mediabureaus en -platforms, reis/creatieve/onderzoekschrijvers en visuele effecten en bewerkingsdiensten en bedrijven die content produceren en uitgeven in licensie.

We bieden dekking voor de gemaakte content die zal worden verspreid, evenals inhoud van derden, inclusief door gebruikers gegenereerde inhoud. We hebben het brede scala aan essentiële aansprakelijkheidsverzekeringslijnen samengebracht in één pakket, inclusief multimedia aansprakelijkheid, contractuele aansprakelijkheid, cybergebeurtenissen en gegevensverlies. Dit vermindert hiaten en overlappingen in de dekking en maakt het koopproces efficiënter. Natuurlijk hebben we een aanvullend verzekeringspakket voor alle bedrijfsverzekeringen zoals bestuurdersaansprakelijkheid, gebouwen, inventaris, bedrijfsonderbreking, reizen, ongevallen en werknemersverzekeringen.

De professionals van Blue Risk helpen je niet alleen met het maken van een goede keuze uit het aanbod van toonaangevende verzekeraars, maar ook om je bij schade actief te begeleiden. Met de nadruk op actief.

We kunnen de verzekeringen opschalen voor alle internationale dochterondernemingen en een internationaal programma aanbieden. We have no limits en werken met plezier mee aan jouw succesvolle strategie.

Wij staan graag voor je klaar!

Blue Risk | specialty insurances

Het Industriegebouw
Goudsesingel 136, unit 3.04
3011 KD  Rotterdam

Tel: +31 (0)10 311 00 19

Of stuur ons een email. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb interesse in:

10 + 13 =

Schade? Meld het hier.

Heb je schade? Bel dan met 010 – 311 00 19 of vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is er sprake van Cyberschade buiten kantooruren? Bel dan direct met je cyberverzekeraar. 

nummers

AIG: +44 1273 730 992
Allianz: +31 (0)88 5777112
Chubb: 0800-0203267
Hiscox: +31 (0)20 5170700
Zurich: + 1 519 340 0140

1 + 7 =

We staan voor je klaar!

blue risk specialty insurances

Het Industriegebouw
Goudsesingel 136, unit 3.04
3011 KD  Rotterdam

Tel: +31 (0)10 311 00 19

Of stuur ons een email. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

8 + 6 =